Почистване на климатична система с Озон

Почистването на въздуха с Озон служи за окончателно премахване на миризми в коли и каравани, използвайки UV-C Озон технология за почистване на въздуха.

Машината за отстраняване на мирис Ozone от HBC се бори с неприятни миризми в коли, каравани и стаи. Използвайки патентована UV-C Озон технология вече могат да се премахнат завинаги всички неприятни миризми – без използването на химикали. Миризмата не се връща, ако замърситела не присъства все още. Премахва също и мухъл и гъбички до 99,9%.

ФУНКЦИЯ

При контролирани условия UV-C светлина възниква в система Н. Тази светлина генерира / произвежда озон (О3) във връзка с естественото съдържание на кислород (О2) във въздуха; това се случва по същия начин, както при слънчевите лъчи. С помощта на този метод няма вредни азотни оксиди (NOx).

Озонът има способността да се комбинира с органични вещества във въздуха, като никотин, и озона окислява в тях. По този начин се елиминират всички бактерии във въздуха. По време на процеса на почистване въздуха в помещението се засмуква в системата на Озон, и тя минава на специален HBC лампа. След това въздуха се дезинфекцират и води обратно към стаята с остатък озон.